Egy kis zene

Kommentek

Grab This Widget

Követők

Látogatók száma

web site hit counter

Vonzás és párkapcsolat

Bejegyezte: Gondolatébresztés 2010. november 1., hétfő

Rengetegen vagyunk, akik szeretnének egy tartós, érzelmektől gazdag, mégis biztonságos párkapcsolatban élni. Mit tehetünk annak érdekében, hogy ezt bevonzzuk az életünkbe? Meg fogsz lepődni, nem azt javaslom, hogy regisztrálj egy társkereső oldalon, nem is azt, hogy járj el minden este bulizni. Valójában nagyon egyszerű dolgod van. Nincs szükség arra sem, hogy kitaláld milyen személyiség illene hozzád igazán. Az Univerzum azt fogja elhozni neked, aki a legjobban passzol majd.

Vedd körül magad romantikus tárgyakkal, képekkel, képzeld el, hogy valaki fogja a kezed és mosolyogj. Helyezz el olyan dekoratív dísztárgyakat az asztalodon, melyek kettősséget ábrázolnak (párban lévő szívek, macik, delfinek...bármi, ami az ízlésednek megfelel).

Viselkedj úgy, mintha már lenne társad! Ha franciaágyon alszol, ne középen tedd, hagyj helyet a párodnak. Teríts két személyre, akkor is, ha még csak magadnak főzöl. Hagyj szabad helyet a szekrényedben a szerelmed ruháinak számára. Soha ne arra koncentrálj, hogy az a hely még üres, csak azt érezd szívvel-lélekkel, hogy a nagy Ő már úton van feléd!

Ezután nincs más dolgod, minthogy figyelj...figyelj a jelekre, az új lehetőségekre, és ha érzed, hogy itt az ideje, akkor azonnal cselekedj!

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése