Egy kis zene

Kommentek

Grab This Widget

Követők

Látogatók száma

web site hit counter

Numerológia

Bejegyezte: Gondolatébresztés 2010. november 10., szerda

Pythagoras görög matematikust, csillagászt, filozófust, aki Kr. előtti 6. században élt, tartják a numerológia megalapítójának. Görögországban az ő számmisztikáját tudományos szintre emelték. Aki ismeri a számok jelentését, az megpróbálhatja azt érvényesíteni a hétköznapi életben, a saját életére vonatkoztatva. Az ezoterikus felfogás a számokat vibrációknak tartja. Minden név és születési dátum tartalmaz egy számértéket, amely bennünk él, és belőlünk hat. A számmisztikával való foglalkozás is egy lépés az önismerethez, ill. emberismerethez vezető úton.
Minden ember számára különleges jelentőséggel bír születésének dátuma, annál is inkább, mert ez az a tényező, ami egész életünk során változatlan marad, elkísér minket. E "kód" nem csak arról beszél nekünk, hogy az embert milyen kozmikus vibrációk érik, hanem arról is, hogy mi a célja itt az életben, s mi az a tanulság, amit a sajátjává tehet. Világunkban minden rezgésből áll, s mindennek megvan az arra a dologra jellemző rezgésszáma. A testeknek, tárgyaknak és a megfoghatatlan anyagoknak is van saját rezgésük, így a gondolatoknak, s a neveknek is. A számmisztika feladata, hogy az egyén jellemrajzán keresztül segítsen tudatosítani, és a felszínre hozni az illető egyéniségében rejlő értékeket. Tárgya az emberi lélek, jellem, és sors tanulmányozása a számok szimbolizmusán keresztül.

A számmisztika több területen lehet segítségünkre:

- A jellemrajz az önismeretben erősíthet bennünket.
- Életfeladataink felvázolásával segít, hogy ne térjünk le a „számunkra kijelölt útról”, s így betölthessük földi missziónkat.
- Az életciklusok ismeretében kiválaszthatjuk a legkedvezőbb időpontot pl.: új munkahely keresésére, ingatlan ügyekre stb.
- Párkapcsolatainkban is segíthet, nemcsak a másik megismerése és elfogadása, hanem konkrét tanácsokkal a békésebb légkör megteremtése érdekében. Rávilágít a párkapcsolat konfliktus csomópontjaira, és tanácsot ad azok kezelésére.
- A pályaválasztásban az egyén adottságaihoz, mentalitásához legmegfelelőbb munkaterület kiválasztásában segít.
- Cégalapítás időpontjának és a cég nevének kiválasztásában is hatékony útmutatást nyújthat, hiszen nem csak egy ember életútját jellemezheti a neve és a születési dátuma, hanem például egy cégét is.

Ha szeretnél numerológiai elemzést, jelentkezz a VITALIS NATURA Egészségközpontnál

www.vitalisnatura.hu
vitalisnatura@vitalisnatura.hu
+36 30-237-1400
Nyugatitól 5 percre: XIII. Radnóti M. u. 19/b fszt/2


0 megjegyzés

Megjegyzés küldése