Egy kis zene

Kommentek

Grab This Widget

Követők

Látogatók száma

web site hit counter

EGÉSZség

Bejegyezte: Gondolatébresztés 2010. október 28., csütörtök

Ép testben ép lélek. Ez az ismert közmondás nem csupán üres frázis. Ha fizikailag jól érzed magad, egészséges vagy, akkor könnyebben megtalálod a megoldást egyéb problémáidra. A stressz, a túlsúly, a hátfájás, és a rossz közérzet nagyban befolyásolja az energiaszintedet, hozzáállásodat, és megakadályoz abban, hogy megvalósítsd önmagad.

A Gondolatébresztés napján Pati Nagy Attila, a Fitness Company vezetője megoldást ajánl majd a fenti problémákra. Olyan megoldásokat, melyek fizikai jólétet eredményeznek, és bebizonyítják, hogy az egészséghez vezető út örömmel és kalandokkal van kikövezve. Légy EGÉSZ :) Teremts harmóniát a tested, a lelked és az elméd között. Ez az állapot mindennél többet ér!

ITT tudsz jelentkezni

2 megjegyzés

  1. KisBogyesz Says:
  2. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a blogra. Kellet már egy ilyen, az biztos :) Én is saját magamon veszem észre, hogy szükség van egy kis "segítségre", hogy pozitív maradjak, tudatosítsam ezt magamban. Örülök, hogy pont akkor találtam ide, amikor kicsit elveszettnek éreztem magam!

     
  3. Én is örülök KisBogyesz :))) Érezd jól magad itt, és ha van rá lehetőséged akkor kérlek látogass el a www.gondolatebresztes.hu-ra

     

Megjegyzés küldése